افزایش تراکم استخوانها
کلسیم موجود در این ماده غذایی برای افزایش تراکم استخوانها مفید است. به همین خاطر کسانی که کشمش مصرف میکنند کمتر از سایرین در خطر ابتلا به بیماریهایی مانند پوکی استخوان، نقرس و آرتروز قرار دارند.
بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن و حفظ تعادل آب در بدن
پتاسیم موجود در کشمش عملکرد سیستم عصبی بدن را بهبود میدهد و ماهیچهها را قوی میکند. همچنین پتاسیم برای حفظ تعادل آب موجود در بدن هم مفید است؛ بنابراین بدنتان همیشه هیدراته میماند و پوستی شاداب و جوان خواهید داشت.
درمان کمخونی
اگر به دکتر مراجعه کردهاید و متوجه شدهاید که کمخون هستید، باید بدانید که کشمش درمانگر شما است. این ماده غذایی پرخاصیت سرشار از آهن است. به همین خاطر گاهی اوقات حتی پزشکان هم مضرات کشمش برای دیابتیها را نادیده میگیرند؛ و به افراد کمخون توصیه میکنند که حداقل دو قاشق غذاخوری کشمش در طول روز مصرف کنند.
کاهش التهاب ها و عفونتها در بدن
کشمش حاوی ترکیبی به نام پلی فنولیک است. این ترکیب بهعنوان یکی از آنتیاکسیدانهای ضدالتهابی شناخته میشود. به همین خاطر مصرف کشمش باعث کاهش التهابات در بدن میشود. همچنین کشمش برای از بین بردن عفونتها و تب مفید است.
بنابراین اگر دیابت دارید و به بیماریهای عفونی مانند سرماخوردگی مبتلا شدهاید، بهترین راه این است که کمی کشمش را بهعنوان میان وعده نوش جان کنید. این ماده غذایی از بدن در برابر بیماریهای عفونی و ویروسی بهخوبی محافظت میکند.
از دیگر خواص کشمش میتوان به تقویت قدرت بینایی، کمک به تنظیم وزن، شفاف و درخشان شدن موها و تقویت قوای جسمانی اشاره کرد.
نحوه و موارد مصرف کشمش
کشمشها همیشه آمادهی مصرف هستند. کشمش را میتوان بهتنهایی بهعنوان خوراکی مصرف کرد یا میتوان آن را به غذاها، سالادها، کیکها و غیره اضافه کرد. عموماً کشمش در ترکیب با آجیل و میوههای خشک دیگر مصرف میشود. یکی از روشهای حفظ رطوبت در پخت شیرینی و کیکها، افزودن کشمش به آنها است. همچنین میتوان کشمش را بههمراه میوههای تازه و در سالادها استفاده کرد.